Οι τρόποι πληρωμής που είναι διαθέσιμοι στην “cannabis-home.gr”είναι οι εξής:

α. VivaWallet ή Πιστωτική Κάρτα : Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με τις πιστωτικές Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express και viva payments. Η διαδικασία είναι απλή, όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε ΕΥΡΩ (€). Επισημαίνεται ότι στο ποσό, στο οποίο περιλαμβάνεται η αξία των προϊόντων, το αναλογούν ΦΠΑ και τα έξοδα αποστολής, θα αποπληρώνεται μόνο εφάπαξ.

Ασφάλεια Συναλλαγών : Οι αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών πραγματοποιούνται με ασφαλή τρόπο μέσω ειδικής υπηρεσίας του παρόχου υπηρεσιών πληρωμών Viva payments. Σημειώνεται ότι η “cannabis-home.gr”, δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας και προκειμένου να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της, χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer) με πιστοποίηση από την Let’s Encrypt Authority X3, η οποία αποτελεί αξιόπιστο φορέα για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του internet. Με αυτή την τεχνολογία, κάθε στοιχείο που καταχωρεί ο επισκέπτης-χρήστης στον ιστότοπο της ‘cannabis-home.gr’, κωδικοποιείται πριν βγει online και εν συνεχεία διερευνάται η αυθεντικότητα του μηνύματος και του server, ενώ παράλληλα το password που δίνει ο χρήστης όταν γίνεται μέλος μας αποτελεί επιπρόσθετη προσωπική ασφάλεια. Συνιστάται στους χρήστες, για λόγους ασφαλείας να αλλάζουν τακτικά το password τους και να αποφεύγουν τη χρήση των ίδιων και ευχερώς ανιχνεύσιμων κωδικών, καθώς και την κοινοποίηση των κωδικών αυτών σε τρίτους.

β. Αντικαταβολή : Σε περίπτωση αντικαταβολής η πληρωμή γίνεται κατά την παράδοση της παραγγελίας σας στη συνεργαζόμενη εταιρεία courier. Επισημαίνεται ότι ο συγκεκριμένος τρόπος εξόφλησης δεν ισχύει για τις παραγγελίες που παραδίδονται εκτός Ελλάδος, όπου τα εμπορεύματα αποστέλλονται με κόστος και ευθύνη αποκλειστικά του αγοραστή .

γ. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε επίσης να εξοφλήσετε τις αγορές σας με κατάθεση στους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς :

Αριθμοί Λογαριασμών

ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR4701717600006760146748437
Παναγιώτα Ξαγοράρη

Προς αποφυγή επιπλέον χρέωσης προμήθειας από τις τράπεζες, η οποία σε κάθε περίπτωση βαρύνει τον αγοραστή, συνιστάται στους αγοραστές να επιλέγουν μία από τις ανωτέρω τράπεζες, με τις οποίες συνεργάζεται η εταιρεία μας.

*****Σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τρόπων πληρωμής – με εξαίρεση την ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ – πρώτα επιβεβαιώνεται από εμάς η εξόφληση του ποσού αποπληρωμής και μετά πραγματοποιείται η αποστολή των προϊόντων.