ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Ο επισκέπτης-χρήστης του παρόντος διαδικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά όλους τους όρους χρήσης και συναλλαγών και να προβεί σε επίσκεψη-χρήση των σελίδων-υπηρεσιών του ιστοτόπου της cannabis-home.gr μόνο και εφόσον τους κατανοεί και τους αποδέχεται πλήρως. Με την είσοδο του ο επισκέπτης-χρήστης στον παρόντα δικτυακό τόπο επιβεβαιώνει ότι έχει λάβει γνώση των όρων χρήσης, αποδέχεται αυτούς και παραιτείται από κάθε αξίωση που ενδέχεται να προκύψει από την επίσκεψή του στην cannabis-home.gr. H εταιρεία δύναται να τροποποιεί, να αφαιρεί ή να προσθέτει, καθώς και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών της ανά πάσα στιγμή και χωρίς καμία προειδοποίηση. Τυχόν ακύρωση, ακυρότητα ή τροποποίηση κάποιων όρων του παρόντος δεν επιφέρει ακύρωση ή ακυρωσία των υπολοίπων. Η χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου από κάθε χρήστη και η αξιολόγηση του περιεχομένου του γίνεται αποκλειστικά και μόνον με δική του ευθύνη και συνεπώς απαγορεύεται ρητώς η χρήση του ιστότοπου της cannabis-home.gr, σε περίπτωση μη αποδοχής οποιουδήποτε όρου χρήσης.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η cannabis-home.gr καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια όπου είναι αυτό δυνατό για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της, τηρώντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας, τα οποία κατά την κρίση της cannabis-home.gr δύνανται να μεταβληθούν ή να τροποποιηθούν. Η cannabis-home.gr για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της, χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer) με πιστοποίηση από την Let’s Encrypt Authority X3. Η Let’s Encrypt Authority X3 είναι ο ένας αξιόπιστος φορέας για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του internet και με αυτή την τεχνολογία, κάθε στοιχείο που καταχωρεί ο επισκέπτης – χρήστης στον ιστότοπο της cannabis-home.gr, κωδικοποιείται πριν βγει online και στη συνέχεια διερευνάται η αυθεντικότητα του μηνύματος και του server. Προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνει ο χρήστης όταν γίνεται μέλος μας. Η cannabis-home.gr προτρέπει και συνιστά στους χρήστες της, για λόγους ασφαλείας και μόνο, να αλλάζουν τακτικά το password τους και να αποφεύγουν τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών, καθώς και την κοινοποίηση των κωδικών αυτών σε τρίτους.

ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές που αναγράφονται στο site για κάθε προϊόν είναι τελικές και σε αυτές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να μεταβάλλει τις τιμές χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών της. Σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης κατά το χρόνο παραλαβής του προϊόντος που παρήγγειλε θα καταβάλλει το τίμημα, το οποίο αναγραφόταν κατά το χρόνο της παραγγελίας του.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ – COUPONS

Οι εκπτωτικοί κωδικοί έχουν συγκεκριμένη διάρκεια και δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλες προωθητικές ενέργειες.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η cannabis-home.gr δεν παρέχει καμία εγγύηση για την ποιότητα και για την καταλληλότητα των πωλούμενων προϊόντων για οποιονδήποτε σκοπό αυτά χρησιμοποιηθούν. Επίσης δεν εγγυάται την ασφάλεια και την προστασία των χρηστών των προϊόντων αυτών και δεν μπορεί να κατηγορηθεί για οποιαδήποτε βλάβη μπορεί να προκαλέσουν προϊόντα τα οποία διακινεί ή εμπορεύεται. Τέτοιες είδους εγγυήσεις μπορούν να παρέχονται μόνο από τους κατασκευαστές του εκάστοτε προϊόντος και ο πελάτης οφείλει να ενημερώνεται σχετικά από τη συσκευασία του προϊόντος. Η οποιαδήποτε τηλεφωνική ή γραπτή ενημέρωση γίνει από την cannabis-home.gr σχετικά με εγγυήσεις κατασκευαστών, γίνεται απλά και μόνο προς διευκόλυνση του πελάτη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί εγγύηση της cannabis-home.gr.

ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ

H cannabis-home.gr δεν επιτρέπει τη χρήση του ιστότοπου – συνεπώς ούτε παραγγελίες – από ανήλικους, δηλαδή άτομα που είναι κάτω των 18 ετών, ούτε συγκεντρώνει προσωπικά δεδομένα αυτών (βλ. link για την Προστασία προσωπικών δεδομένων).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ – ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ (LINKS)

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα και ιστότοπο της cannabis-home.gr περιέχονται σύνδεσμοι προς άλλους διαδικτυακούς τόπους. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για οποιαδήποτε ζημία των χρηστών – επισκεπτών – μελών προκύψει, ως προς την χρήση αυτών των συνδέσμων ή ιστότοπων διότι δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της cannabis-home.gr. Η cannabis-home.gr δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση αφενός για την επικοινωνία ή συναλλαγή του επισκέπτη ή χρήστη με τους τρίτους παρόχους υπηρεσιών που διαφημίζονται στην cannabis-home.gr και αφετέρου για την οποιανδήποτε τυχόν εμπορική ή χρηματική συναλλαγή ενδέχεται να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση. Αυτό συνεπάγεται πως για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά την χρήση ή την επίσκεψη προς τους ιστοτοπους αυτούς, ο επισκέπτης – χρήστης οφείλει να απευθυνθεί στους αντίστοιχους διαδικτυακούς τόπους. Την οποιαδήποτε ευθύνη είτε αστική είτε ποινική τυχόν υπάρχει ή προκύψει, την φέρουν οι ίδιοι οι δικτυακοί τόποι ή ιστότοποι και δεν ευθύνεται η cannabis-home.gr. Η cannabis-home.gr σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι εγγυάται ή αποδέχεται για το περιεχόμενο, την ασφάλεια χρήσης ή συναλλαγών και τις υπηρεσίες των δικτυακών τόπων αυτών.

ΠΕΡΙ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Ειδικότερα, η cannabis-home.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για ελαττωματικά προϊόντα ή – και αναληθή στοιχεία που αφορούν στα εμπορεύματα των προμηθευτών της και περιέχονται στον παρόντα δικτυακό τόπο της. Η σχετική ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τους επί μέρους προμηθευτές – συνεργάτες της. Η cannabis-home.gr επιφυλάσσεται για τυχόν τυπογραφικά ή τεχνικά λάθη, τα οποία δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας του παρόντος διαδικτυακού τόπου για λόγους ανωτέρας βίας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΑ

Όλο το περιεχόμενο της cannabis-home.gr, συμπεριλαμβανομένων γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του διαδικτυακού τόπου, εκτός των ρητά αναφερομένων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών της εταιρείας και φορέων), αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της cannabis-home.gr και της ατομικής επιχείρησης του Κου Χαράλαμπου Γεράσιμου Χριστοφοράτου και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού δικαίου. Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος διαδικτυακού τόπου και φέρουν σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων και άλλων αποτελούν δική τους αποκλειστική πνευματική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί είναι που φέρουν και τη σχετική ευθύνη.

Απαγορεύεται ρητώς οποιαδήποτε αντιγραφή, τροποποίηση, διανομή, αναδημοσίευση, κοινοποίηση, μεταγλώττιση, αναπαραγωγή, διαμόρφωση, διανομή, μεταβίβαση ή πώληση ,αλλοίωση και αποστολή δεδομένων σε άλλο υπολογιστή ή σε άλλους υπολογιστές (μεταφόρτωση) με οποιοδήποτε τρόπο ή μορφή, οποιασδήποτε πληροφορίας (στο σύνολό της, μερικής ή τμηματικής ή περιληπτικής) που παρέχεται στο δικτυακό αυτό της cannabis-home.gr, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής τους στο Διαδίκτυο ή τη διάθεση των πληροφοριών στο Διαδίκτυο με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση ή έγγραφη άδεια του Κου Χαράλαμπου Γεράσιμου Χριστοφοράτου.

ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ.

Η χρήση και οι όροι χρήσης που αναγράφονται στον διαδικτυακό τόπο της cannabis-home.gr διέπονται, όπως και όλα τα καταστήματα της, από το Ελληνικό Δίκαιο και τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για οποιασδήποτε διαφορά προκύψει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της cannabis-home.gr είτε σχετικά με την εφαρμογή είτε με την ερμηνεία των παρόντων όρων χρήσης, αρμόδια για την επίλυση είναι τα Ελληνικά Δικαστήρια.